شلوارک یا شورتک درگذشته صرفاً لباس راحتی بود که در منزل استفاده میشد اما رفتهرفته با مدل های جدیدی که طراحان لباس خلق کردند، راه شلوارک ها به بیرون از منزل، مهمانیها و مجالس نیز باز شد. شلوارک مخصوصاً در خانم ها که تمایل زیادی برای پوشیدن لباس راحت در منزل و بیرون را دارند طرفداران زیادی دارد بهطوریکه در کمد هر خانمی حداقل یک شلوارک راحتی، یک شلوارک ورزشی و یک شلوارک مجلسی پیدا میشود. البته شلوارک وابسته به جنسیت نیست و آقایان هم بهوفور از شلوارک مردانه استفاده میکنند.
شلوارک زنانه چیست؟
شورتک زنانه یا شلوارک زنانه به معنای شلوار کوتاه است. این کوتاهی میتواند تا زیر باسن باشد یا تا روی زانو و زیر زانو. محدودیتی برای استفاده از شلوارک خیلی کوتاه (زیر باسن) نیست مگر اینکه فرزند کوچک یا بزرگ در منزل داشته باشید یا خودتان راحت نباشید.
انواع شلوارک زنانه بر اساس قد
شلوارک کوتاه زنانه: شورتک کوتاه زنانه تا زیر باسن است. به شما توصیه میکنیم که اگر امکان پوشیدن این شلوارک را در منزل دارید حتماً آن را امتحان کنید زیرا استایل بسیار جذابی دارد. بهتر است در مجالس و مهمانی از این مدل شلوارک استفاده نشود.
شلوارک متوسط زنانه: قد این شلوارک تا وسط ران است. مدل های جذاب بسیاری از شورتک متوسط زنانه وجود دارد که با لباسهای مختلف بهراحتی ست میشوند. یکی از گزینههای مناسب برای مجالس و دورهمی ها شلوارک متوسط دخترانه است.
شلوارک بلند زنانه: شورتک بلند زنانه تا زیر زانو و وسط ساق پا است. برای خانمهایی که شلوارک دوست دارند اما سایز کوتاه آن را نمیتوانند بپوشند، این شلوارک بسیار مناسب است.
احتمالا بخوانید: انواع دامن زنانه
انواع شلوارک زنانه
شلوارک نخی: شورتک نخی مناسب آبوهوای گرم است چون عرق را به خود جذب میکند و بدن شما را خشک نگه میدارد. هوا از آن عبور میکند و بسیار راحت است.
شلوارک جین زنانه: شلوارک لی بسیار مناسب دورهمی های دوستانه و مهمانی است. میتوانید شورتک جین را با تاپ یا شومیز ست کنید.
برای خرید شلوارک لی زنانه کلیک کنید.
شلوارک ورزشی زنانه: شلوارک اسپرت یا ورزشی حالت کشی و لگ مانند دارد و مناسب فعالیت و ورزش کردن است.
اگر در منزل یا باشگاه ورزش میکنید حتماً شلوارک ورزشی را امتحان کنید.
شلوارک کتان زنانه: شورتک کتان کمی حالت خشکی دارد و بیشتر برای مکانهای رسمی و نیمه رسمی مناسب است.
شلوارک مجلسی زنانه: شورتک مجلسی معمولاً از جنس چرم، کرپ یا جین است و معمولاً در اندازه متوسط است.
مدل شلوارک جین مجلسی
مدل شلوارک چرم مجلسی
شلوارک راحتی زنانه: شورتک راحتی جنس بسیار نرمی دارد که معمولاً از نخ و پنبه است و معمولاً در منزل استفاده میشود.
شلوارک پارچه ای زنانه: شلوارک هایی که از جنس های کرپ، ویسکوز، گاباردین، ساتن، پولک دار و... هستند جزو شلوارک های پارچه ای بهحساب میآیند.
برای خرید شلوارک پارچه ای زنانه کلیک کنید.
شلوارک ساحلی زنانه: شلوارک ساحلی دخترانه از جنس پلیاستر است. معمولاً دارای آستر داخلی و بند تنظیم سایز کمر است. این شلوارک ها ضد حساسیت و تنفس پذیر هستند. همچنین اغلب دارای دو جیب مورب نیز هستند.
نکاتی در مورد انتخاب شلوارک زنانه
برای خرید هر نوع لباسی باید نکاتی را مدنظر داشت. خرید شلوارک زنانه نیز نکاتی دارد که اینجا به آن میپردازیم.
فرم بدن: فرم های بدن را بشناسید و بر اساس اینکه شما جزو کدام دسته از فرم بدن هستید شلوارک خود را انتخاب نمایید.
قد شلوارک: همانطور که قبلاً گفتیم قد شلوارک ها متفاوت است. با توجه به علاقه، فرم بدنی و محدودیت داشتن یا نداشتن در پوشیدن شلوارک، بهترین انتخاب را داشته باشید.
پاها: بعضی از خانم ها آسیبهایی مثل واریس، زخم، سلولیت یا... روی پای خود دارند تصور میکنند که هرگز نباید شلوارک کوتاه بپوشند و فقط از شلوارک بلند استفاده میکنند در حالی که این تصور اشتباه است.
راه حلی برای این مشکل وجود دارد و آن این است که اولاً به زیبایی خود اطمینان داشته باشند، ثانیاً بدانند که میتوانند آنها را با یک جوراب شلواری نازک بپوشانند و از پوشیدن شلوارک کوتاه لذت ببرند.
جنس شلوارک: بهتر است که جنس شلوارک از نخ، پنبه، جین، جیر، کتان و از این قبیل باشد تا دچار حساسیت نشوید و در آن راحت باشید. البته اگر برای مهمانی به دنبال شلوارک هستید باید به سمت پارچه های چرم و کرپ بروید.
اندازه شلوارک: فراموش نکنید که خرید شلوارک تا حدودی مانند خرید شلوار است چراکه دور کمر، دور باسن، دور ران و فاق آنها اهمیت است.
مدل بسته شدن شلوارک: بعضی از شلوارک ها با زیپ، بعضیها با دکمه و بعضیها با کشی که به دور کمر آن تعبیهشده است بسته میشوند. سلیقه خود را حتماً در این مورد اعمال کنید.
کاربرد شلوارک: برای خودتان مشخص کنید که برای چه مکانی دنبال شلوارک میگردید. اگر برای مجلس است پارچه چرم و کرپ مناسب است، اگر برای ورزش است جنس لگ و کش مانند و اگر برای منزل است به دنبال پارچه های نخی باشید.
دوخت شلوارک: شلوارک باید دوخت مقاومی داشته باشد تا در عین راحتی بهخوبی بتوان با آن فعالیت کرد. این موضوع بهخصوص در شلوارک های ورزشی مهم است.
فرم شلوارک: بهغیراز قد شلوارک، سایز و نحوه بسته شدن شلوارک، ممکن است فرم شلوارک هم برای شما مهم باشد. مثلاً وجود جیب برای برخی افرادی که زیاد در بیرون از منزل از شلوارک استفاده میکنند مهم است.
رنگ شلوارک: رنگ شلوارک خودتان را با جایی که قرار است بروید، رنگ موردعلاقهتان و استایلی که قرار است بسازید هماهنگ کنید. مکانهای رسمی رنگ های تیره تر یا رنگ شیری و کرمی، در خانه رنگ های شاد و برای مهمانی از رنگ قرمز، مشکی و سفید استفاده کنید.
آب و هوا: واضح است که استفاده از شلوارک در فصل گرما مناسبتر است اما اگر علاقه زیادی به پوشیدن شلوارک حتی در فصل سرما دارید، میتوانید شلوارکی را تهیه کنید که با پوشیدن جوراب شلواری نیز جذابیت خود را حفظ کند.
دوخت شلوارک
یکی از آسانترین دوختهای لباس، دوخت شلوارک است حتی اگر خیاطی بلد نباشید! فقط کافی است شلوار سالمی داشته باشید که تصمیم به تغییر آن بگیرید. شلوار را تا جایی که میخواهید قد شلوارکتان باشد با قیچی ببرید و سپس لبه های آن را داخل بگذارید یا به هر فرمی که میخواهید درآورید.
در انتها میتوانید مدلهای دیگری از انواع شلوارک را مشاهده کنید.